Alkohol og servering
Skjenkebevilling
For steder som har serveringsbevilling fra før og skal begynne å servere alkohol
Salgsbevilling
Søknadsskjema og det du trenger å vite om salgsbevilling etter alkoholloven
Kontroll av salg- og skjenkesteder
Inndragning av bevillinger, prikktildelingssystem, internkontroll
Omsetningsoppgave og bevillingsgebyr
Digital rapportering og innlevering av omsetningsoppgave for alkohol
Serveringsbevilling
Søknadsskjema og det du trenger å vite om serveringsbevilling etter serveringsloven
Regelverk og planer
Oversikt over regelverk og planer
Ansvarlig vertskap
Program utarbeidet av Helsedirektoratet for å sørge for at alle som jobber i utelivsbransjen har en god holdning til og håndtering av alkoholskjenkingen
Prøver
Bestilling av tid til elektronisk prøve
Skjenkebevilling for åpent eller lukket arrangement
Informasjon om enkeltanledning, ambulerende skjenkebevilling, festivaler og større arrangement
MAKS
Samarbeidsforum i nedre Glommaregionen, for bedre myndighetsutøvelse, ansvarlig skjenkenæring og god kontroll